TILBURG - PSV heeft, zonder groots te spelen, zijn zevende overwinning van het seizoen behaald. In Tilburg werd Willem II na de rust aan de kant geschoven door twee treffers van Ricardo Pepi: 0-2.

Een slordig spelend PSV kreeg voor rust maar twee mogelijkheden. Tillman stuitte van dichtbij op doelman Didillon-Hödl en de debuterende Perisic krulde de bal net naast. Willem II kreeg kansen via Sandra, die in het zijnet mikte, en Vaesen (redding Benitez).

Peter Bosz hield spits Luuk de Jong op de bank, maar wisselde er verder lustig op los na rust. Ondertussen maakte men ook het verschil. Pepi kopte eerst raak uit een nauwkeurige vrije trap van Veerman en maakte, uit een assist van Karsdorp, ook de 0-2.