SITTARD - PSV heeft in de eredivisie ook zijn zesde duel van dit seizoen gewonnen. De ploeg van trainer Bosz won, vijf dagen na de 3-1 nederlaag bij Juventus, bij Fortuna Sittard (1-3) en is zodoende weer koploper.

PSV had de afgelopen twee seizoenen punten gemorst in Sittard en ook nu hadden de Brabanders het lang lastig. De bezoekers openden sterk en al snel had Tilman het net gevonden. PSV liet daarna de teugels vieren, de thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en Bullaude kopte raak.

PSV begon scherper aan de tweede helft, maar Fortuna gaf in eerste instantie geen krimp.Twintig minuten voor tijd brak Tillman met een fraaie vrije trap de ban en kort daarna maakte De Jong uit de rebound de 1-3.